NORDIC 11 Market - běžky 2009/10

NORDIC 11

Market – běžky 2009/10 Ve čtvrtek 5.11. vychází první vydání časopisu NORDIC pro sezónu 2009/10. Je věnováno vybavení pro běžecké lyžování, kromě redakční už tradiční analýzy a přehledu trhu letos přinášíme velkou novinku – první český test běžeckých lyží. Vše najdete přehledně na 68 stranách časopisu ve sportovních prodejnách a trafikách.

NORDIC  11 vychází 5. 11. 2009

Předplatné

Předplatné časopisu NORDIC  objednáte u vydavatelství SNOW media ↗.

Samostatně

Časopis NORDIC si můžete objednat samostatně i v e-shopu SNOW ↗.

On-line časopis

Ve verzi  pro PC, tablety a telefony zakoupíte na ISSUU.com ↗Alza.cz ↗Floowie ↗.

On-line náhled

Ukázka obsahu

SWIX NORDIC SKI TEST 2009

Nový běžecký areál Lesná v Krušných horách a uzavřený testovací okruh v něm, šestnáct optimismem i zvědavostí nabitých prominentních testérů ze všech koutů Česka a zhruba stejně početný servisní personál. Přející počasí na sklonku vydařené a na sníh štědré zimní sezóny, dobrá nálada mezi výrobci a obchodníky a přes 60 párů prototypů nových lyží od nich. V druhé polovině března náš časopis zjišťoval na unikátním třídenním swix nordic skitestu 2009, které značky běžeckých lyží budou nejspíš sbírat medailové posty i vévodit prodejním statistikám a proč.




AŤ ŽIJE KRÁL – BĚŽECKÉ LYŽE DNEŠKA

Ačkoli se v segmentu běžeckých lyží už roky nekoná (a popravdě řečeno stěží se dá racionálně očekávat!) nějaká převratná, čelisti k zemi posílající novinka, rozhodně není na místě hovořit o stojatých vodách. Ona na první pohled není ta přehršel detailů, jimiž konstruktéři neustále vylepšují vnitřky prkýnek, aby je učinili ještě rychlejšími, pevnějšími, hbitějšími a flexibilnějšími, příliš dobře vidět.




SWIX NORDIC SKI TEST 2009 VÝSLEDKY

Vyberte si ty pravé lyže ze 45 modelů v kategoriích Classic Race, Classic Sport, Classic Nowax, Skate Race a Sport.




POROVNÁNÍ SKLUZNOSTI BĚŽECKÝCH LYŽÍ

v rámci NORDIC Skitestu v Lesné v Krušných Horách i testování skluznosti u nejnovějších závodních a sportovních běžeckých lyží. Pokud máte ambice se co nejvíce zlepšovat a šetřit svoje síly při běhu na lyžích, tak byste tuto oblast při výběru nových lyží měli zohlednit.




PŘEHLED BĚŽECKÝCH LYŽÍ A BOT

Co je nového ve vybavení pro běžecké lyžování? Kompletní přehled vybavení dostupného na českém trhu, to je 347 popsaných modelů lyží od 9 značek a 270 popsaných modelů bot od 9 značek.

 

Další vydání časopisu o běžeckém lyžování NORDIC

NORDIC 62 únor-březen 2024

NORDIC 62 únor-březen 2024

NORDIC 62Únor-březen 2024 Únorové vydání časopisu NORDIC je protkáno historií. Úctyhodné 120. výročí totiž oslavil v listopadu Svaz lyžařů ČR, v březnu bude odstartován 100. ročník legendárního Vasova běhu a ani domácí Orlický maraton se nemusí stydět za 40....

číst více
NORDIC 61 prosinec-leden 2023/24

NORDIC 61 prosinec-leden 2023/24

NORDIC 61Prosinec-leden 2023/24 Prosincové vydání časopisu NORDIC poradí s výběrem závodních běžek a vhodné skluznice nebo s mazáním bez fluorových vosků. V rámci tréninku můžete využít zkušeností s vlivem střevního mikrobiomu na výkonnost. O inspiraci se postará...

číst více
NORDIC 60 – únor 2023

NORDIC 60 – únor 2023

V únorovém vydání časopisu NORDIC si můžete přečít rozhovor s nestárnoucí Japonkou Masako Ishidou. Stane se Čína budoucí lyžařskou velmocí? Dále se mimo jiné dozvíte, jaké jsou možnosti úpravy stop, jaký je rozdíl mezi jízdou na lyžích a kolečkových lyžích, řadu zajímavostí z historie běžeckého lyžování, nebo kam vyrazit do Německa na běžky.

číst více
NORDIC 59 prosinec-leden 2022/23

NORDIC 59 prosinec-leden 2022/23

Zima klepe na dveře a s ní i první vydání Nordic magazínu, kde jsme pro vás exkluzivně vyvzpovídali jednoho z nejlepších sprinterů na světě Itala Federica Pellegrina. Přinášíme vám přehled novinek v oblasti běžkařského vybavení pro nadcházející zimní sezónu. Dále se dozvíte, jaká jsou úskalí, když se do trénování dětí vrhne vlastní rodič, nebo jak se optimálně stravovat a také vás inspirujeme dalšími tipy na cvičení. Objevme na běžkách Rychebské hory, nebo Lhotu-Vlasenice.

číst více
NORDIC 58 – únor-březen 2022

NORDIC 58 – únor-březen 2022

V dalším čísle Nordic magazínu vám exkluzivně naservírujeme rozhovor s naší českou jedničkou Michalem Novákem, který v letošní sezóně vlétl mezi světovou elitu. Olympiáda klepe na dveře – jakými způsoby je možné se připravit na závody ve vyšší nadmořské výšce? A nakoukneme i pod kartáče reprezentačním servismanům. Dozvíte se, jaké novinky v oblasti backcountry materiálu můžete hledat v regálech lyžařských obchodů. Zacvičíte si nejen s činkami, ale také s vlastním tělem, a jestli ještě nebudete unavení, můžete si projet i celé pohoří Javorníků.

číst více
NORDIC 57 – prosinec-leden 2021/22

NORDIC 57 – prosinec-leden 2021/22

Max Novak patří mezi nejlepší dálkové běžce na světě, dočtěte se více o tomto českošvédském sympaťákovi, a nejen o něm, ale například i o našich nadějných sprinterkách. Inspirujte se novými materiálovými tipy na letošní sezónu. Jaké chyby děláme nejčastěji při servisu lyží? Dále se dozvíte, co obnáší extrémní výkony na běžkách, jaké mohou být následky silného mrazu a nebo jak si pohlídat nastupující formu. Objevte na běžkách Králický Sněžník.

číst více

Další tituly a weby:

BEZKY.net - běžky a běžecké lyžování
SNOW - lyžování a skialp
SWISSmag - časopis o Švýcarsku